luni, 22 septembrie 2014

Vizioanara Elisabeta



Elisabeta pune diagnostice exacte în timpul unor transe. Vizionara Elisabeta a intrat în moarte clinică la vârsta de 7 ani, de când susţine că a căpătat puteri paranormale.
Sute de oameni din întreaga lume apelează acum la ea, pentru a-i scăpa de blesteme.

DEZLEGĂRI PE MALUL RÂULUI
Când Elisabeta vede prin cruce raze negre, e de rău. Nu încape nicio îndoială că este lucru diavolesc. Se uită şi mai atent prin orificiile crucii de argint, să desluşească forme. Razele apar ca un zig zag, ca o jivină ori ca un fum.
Dacă fumul ia chip de şarpe, e diavolul cel mai periculos. Atunci mă înham la luptă grea.
Pentru a rupe vraja, are nevoie de apă curgătoare. Se duce noaptea la gârlă dezbrăcată cum a făcut-o mama sa.


Diavolul poate fi învins prin înşelăciune. Iese pe mal, pică în transă şi stă de vorbă cu duhurile sfinte. Aude vocile desluşit, dar nu vede pe nimeni. Banii pe care îi lasă oamenii  vor fi limpeziţi din mâna Satanei.
Îi restitui înapoi oamenilor, învăţându-i cum să-i folosească.

SCULATĂ DIN MORŢI...
În ziua în care împlinise 7 ani, Elisabeta a intrata în moarte clinică. Era bolnavă de inimă şi părinţii n-o lăsau afară la joacă să nu obosească. În acea zi era forfotă în casă şi a ieşit în curte neobservată.  A alergat până şi-a pierdut cunoştinţa. În drumul spre îngropăciune, fetiţa a sărit din sicriu.
Elisabeta îşi amintea doar un vis. Era într-o grădină mare cu pomi plini de roade. Abia a apucat să întindă mâna,să fure un măr, că lângă ea a apărut un moş cu barbă albă.
Nu o privea în ochi, doar spunea ceva, ca un descâtec, apoi a început să o lovească cu o biciuşcă.
Copila s-a trezit ţipând. După ce a sărit în braţele mamei sale, a observat că avea pe picioare, urme roşii, ca de vergi.

CRUCEA DE ARGINT
Mulţi ani, povestea a fost ca şi uitată. În 1989, mama ei, o vrăjitoare vestită, a simţit că i se apropie sfârşitul. A chemat-o pe Elisabeta şi i-a dat o cruce de argint. Pe o parte aceasta era încrustată cu semne ciudate.
Mama ei i-a spus: "Ţine crucea asta...când vei vedea prin găurile crucii raze negre, poţi să-ţi încerci puterile, că vei fi în stare să învingi lucrătura diavolească...Dacă vezi raze roşii şi albe, să nu intervii, că sunt de natură divină'', a sfătuit-o mama ei pe patul de moarte.
Oamenii care vin la domnia sa, ca să-i dezlege de farmece şi blesteme şi cărora nu poate să le rezolve cazul, îi anunţă chiar din prima viziune, spunându-le că ce este de Dumnezeu lăsat, ea nu poate să intervină.

PRĂBUŞITĂ ÎN ALTĂ LUME..
Scriitorul ION ŢUGUI a discutat cu mulţi clienţi ai Elisabetei. Cunoscutul cercetător al fenomenelor parapsihologice considera că dintre toate vrăjitoarele din România,  Elisabeta este cea mai inteligentă şi capabilă.
Ţugui ne sfătuieşte ca să-i vedem fotografia în timp ce culege, nu ştim de unde, informaţii, cel mai adesea precise, ca un diagnostic exprimat de cele mai sofisticate tehnologii medicale.
În timpul consultaţiei, vindecătoarea pare să se prăbuşeacă în altă lume.

DIAGNOSTIC EXACT...
Preotul domonican MAURICE COCAQNAC a făcut o serie de investigaţii pentru a afla de ce o clarvăzătoare are şi puterea de a vindeca şi de a face oamenii fericiţi. A abordat-o pe mexicanca Pachita.
 Ca şi Elisabeta, intră în transă atunci când examinează persoanele. Preotul a rămas stupefiat de exactitatea diagnosticului şi a remediului.
Marii tămăduitori reuşesc să atiangă fiinţele omeneşti într-o asemenea profunzime, încât modifică imaginea pe care omul o are despre corpul său. Astfel se opresc procese care nu pot fi blocate prin alte mijloace, chiar şi medicale.
Se produc, de fapt, fenomeme miraculoase de autovindecare, susţine preotul domonican.

CLARVAZATOAREA ELISABETA
Poate rezolva cazuri de: impotenţă, alcoolism, boli de piele, împreunează familii despărţite, iubit-iubită, pierderi în afaceri, ajuta oameni în reuşita unor funcţii, readuce armonia în familie şi foarte multe alte probleme cauzate de magie neagră.
Apelaţi cu  foarte mare încredere şi reuşita vă este garantată.


Contact: 0743.497794
Vizitaţi şi pagine ei de pe siteul


Un comentariu:

  1. Soțul meu a cerut divorțul, dar cu ajutorul Dr. Dawn Acuna, eu și soțul meu trăim în pace, cu bucurie și fericire, Dr, Dawn acuna a ajutat-o ​​cu o vrajă de dragoste puternică care l-a făcut pe soțul meu să realizeze cât de specială sunt și acum mă tratează ca pe o regină și mă îmbrățișează toată noaptea, asta este ceea ce mi-am dorit vreodată de la soțul meu, datorită Dr. Dawn acuna, contact pe Whatsapp:{ +2348032246310 }
    *Dacă vrei să te împaci cu iubitul tău.
    *Dacă doriți ca plante medicinale să conceapă.
    *Dacă vrei un inel magic.
    *Dacă vrei să vindeci orice fel de boală.
    *Dacă vrei să devii celebru în afacerea ta.
    Si altii,
    Îți promit 💯 la sută rezultat pozitiv, e sinceră, se ține mereu de cuvintele ei.

    RăspundețiȘtergere