joi, 20 martie 2014

Vizionara Tina uimeşte prin exactitate



Tina, care citeşte în zodie şi dezleagă farmece. Printre cele mai corecte clarvăzătoare din România.

Nu numai istoria ocultismului,ci şi istoria religiilor ne-a transmis viziuni împlinite în timp. Nu ne vom referi la prejudecăţile care mai există cu viziunile şi vizionarii: unii le neagă, alţii le respectă.
La o analiză mai atentă a relaţiei dintre fenomene şi evenimente cuprinse în concretizarea lor, vom fi socotiţi de capacitatea unor persoane de a vedea în viitorul apropiat soarta unor oameni, gloria sau decăderea, succesul sau eşecul, a vedea la oameni ceea ce ei nici nu bănuiesc.
Cine este Tina ? 
Practică magia albă, învingătoarea magiei negre, practică astrologia, exorcizările printr-o cruce deosebit de valoroasă ca putere magică, moştenită din moşi strămoşi de la mama sa – o bună clarvăzătoare la vremurile ei.
Această Tina încă de la începutul viziunii celor care îi cer ajutorul le spune dacă persoana este destinată cu necazul pe care-l are de la Dumnezeu şi ea nu intervine, spunând că pe Dumnezeu nu îl domină nimeni. 
Iar dacă vizionează o lucrătură diavolicească intervine şi garantează rezolvarea cazului.
Doamna Tina a fost şi este testată încă de la vârsta de 14 ani de către oamenii de ştiinţă şi mai târziu de către marele om de ştiinţă Ion Ţugui, Aurora Inuom şi de către alţi oameni de ştiinţă.  
Mărturie stau declaraţiile acestora date de către domniile lor dotaţi în psihologie, parapsihologie, astrologie, savanţi şi scriitori.
O adevărată clarvăzătoare fiind Tina. Intervievată la testare, a demonstrat cazuri reale rezolvate în Baia Mare şi Satu Mare, rezolvate de domnia sa, ştiute dar şi confirmate de oamenii de ştiinţă, cât şi de noi.


Cazuri reale :
Un medic chirug având un pacient intim prieten al său, programat pentru operaţie de cancer la pancreas, vrând să ştie dacă va termina operaţia cu succes a apelat la Tina. În viziunea ei i-a spus să nu intervină chirurgical că va avea o surpriză. Chiar pe masa de operaţie va muri. 
Probabil medicul chirurg, bazat pe mâna sa nu a crezut dar viziunea Tinei a fost reală, pacientul a murit chiar pe masa de operaţie, fapt confirmat.
Un mare om de afaceri a pierdut în două luni de zile tot ce avusese dar prin lovirea unui duşman lucrătura era diavolească. Ajuns la Tina în 10 zile a readus totul înapoi, învingând cu puterea lui Dumnezeu lucrătura diavolicească. Mulţumit de Tina, a revenit la ea, recompensând-o.
Un cuplu, soţul şi soţia, au o singură fetiţă care a venit pe pământ adusă de mama ei la vârsta de 39 ani. 
În mare disperare faţă de fiica ei, având una singură, internată la un spital de neurologie, nu mai era conştientă. 
Urma să fie transferată la psihiatrie. Citind despre Tina şi puterile ei dumnezeieşti a ajuns la domnia sa, ceea ce nu îi venea să creadă, nişte adevăruri. Intervenind Tina cu puteri magice, în 2 săptămâni fetiţa (Laura) acum îşi continuă cursurile şcolare şi nu se mai îndoieşte de forţele oculte. Caz real şi cunoscut de foarte multă lume. 

Tot ce se aude şi se scrie despre Tina sunt reale şi confirmate.
Telefon: 0749.89.60.68 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu